Den sjokkerende skandalekanalen NRK i et udemokratisk, manipulert valg. 1


NRK oppter nå som en ren propagandakanal for AP og SV. Det er en stor og svært alvorlig skandale. Under partilederdebatten 29 august ble den dyktigste økonomen, Ketil Solvik-Olsen, avbrutt igjen og igjen av en sosialist-klakkør av en programleder. Det har gjennom hele denne valgkampen blitt klarere og klarere at NRK, også kalt ARK, misbruker sin poisjon som offentlig TV kanal til å drive ensiding propaganda for SAP og SV. Dette bildet er klart i alle NRKs debattprogrammer. Det må opphøre, for en slik TV kanal kan vi ikke leve med.

Ingen TV kanal må i fremtiden få lov å sende valgkamp programmer med midre objektiviteten er 100% kvalitetssikret. I NRK er ingen ting kvalitetssikret i forbindelse med valgprogrammer. NRK burde følgelig ikke ha lov å sende valgkamp programmer.

NRK fiansieres av hele folket gjennom lisensavgiften. Det er derfor ikke lenger akseptabelt at Norge har en så korrupt offentlig TV kanal. Hva kan så gjøres? Jeg ser ingen annen utvei enn at folk setter i gang en omfattende boykott av NRK lisensen. Gjennom NRK lisensen betaler vi alle for en vare vi ikke får. I stedet finansierer vi AP og Kommunistpartiet SVs propagandakanal NRK med programledere som ikke er oppgaven voksne, og som i utgangspunktet angivelig har blitt instruert om å påvirke debattene negativt for alle andre enn AP og Kommunistpartiet SV.

Dette er ikke et fritt, demokratisk valg. Dette er et manipulert valg ved bruk av A-pressen og ARK.  Det er heller ikke et demokratisk valg, all den til det er store forskjeller i hvor mye penger de forskjellige partiene har til rådighet i valgkampen pga LOs misbruk av medlemmes midler i rike pengegaver til AP og SV.

Norge er ikke et demokrati, og kan ikke være et heller før det er innført lover som gir straff til manipulerende medier og som regulerer hvor mye penger hvert parti skal ha til disposisjon og kunne bruke i valg,. med revisjon av Riksrevisjonen.

Advertisements