SV, det tidligere “Norges kommunistiske parti” er et samfunnsskadelig og farlig kommunistisk parti for Norge og Nordmenn.


Til vår skam har vi fremdeles et kommunistisk parti på Stortinget: SV, eller Sosialistisk Folkeparti som det heter etter at de endret det gamle navnet “Norges kommunistiske parti” til SV. Selv etter kommuniststatenes fallitt og fall i Øst Europa har kommunistene i SV klart å lure folk til å stemme på dem. Vi må få fram at SV er et samfunnsskadelig kommunistisk parti, som er en direkte videreføring av det tidligere Norges kommunistiske parti. Det er der SV har sine røtter. SV vil åpne alle grenser for masseinnvandring, de vil at staten skal bestemme over alle menneskers livsløp fra vugge til grav, de vil ødelegge kristendommen og vår vestlige kulturarv. De er marxist-leninister og svært farlige for Norge.

Det sier alt om mangelen på demokratisk sinnelag i AP at de styrer med kommunister i regjeringen sin. Forskjellen i politikk mellom AP og kommunistene er ytters liten.

Advertisements