Er det bare arabere på Gaza som har barn?


Ved å høre om alle barna i og på Gaza som blir skadelidende ved Israels angrep etter stadig nye provokasjoner så blir jeg intet mindre enn oppgitt over hva Norske media klarer å lire av seg.

Når jeg hører på NRK nyheter og leser Aftenposten som jeg abonnerer på så ser det ut som om Hamas og Jihad gruppene på Gaza har englevinger og er uskyldsrene og hvite.

Det er bare de som har barn for i Israel virker det som de formerer seg ved kloning, og over Israel svever det svarte djevler med store vinger og ljåen over skuldrene.

Han har ikke det han på bildet her, men han ser likevel ikke så veldig hyggelig ut.  Nå er ikke jeg så sikker på at de finnes de som kalles djevler. I det minste ikke i det helvete man tenker seg på kristent vis og i undergrunnen.

Jeg tror at de fleste djevler faktisk er mennesker med noen fullstendig forvridde oppfatninger av fakta og menneskelighet. De finnes her midt i blant oss og utfører sin djevelskap hver eneste dag. Dermed blir det og mye enklere å skjønne hvorfor og hvordan noen kan handle mot andre som de gjør, 

For det første så la meg fortelle at det er barn i Israel, men det er et samfunn som tar langt bedre vare på sine barn, enn det vi finner i muslimske stater. Her trener de på rakettangrep.

Når vi så ser på hvordan man tenker innen Hamas eller de forskjellige grupper av Jihad da kom man fram til følgende informasjoner etter å ha lett litt på nettet:

Er det vanskelig å oppfatte forskjellen? Det ser unektelig slik ut når vi hører på Norsk Dagsnytt for eksempel, men her er ennå et utdrag:

De skal utrydde jødene … Det er sannelig god barnelærdom å ta med seg.

Jeg fikk også med en dokumentar for en tid siden der kvinner presset sine menn til å lage flere barn for de ville gi soldater til saken og holde konflikten i live. Det viser litt om hvordan de ser på sine barn, eller noen av dem gjør det. Dermed blir dette oppslaget fra NRK litt mindre faktabetont:

Til nå har islamister på Gaza sendt over 500 raketter inn i Israel og noen av dem rekker fram til Tel Aviv og Jerusalem. OM de ødelegger moskeer og pulveriserer Jerusalem betyr ikke noe for Islamister for det er ikke Allahs verdier som blir ødelagt. Det er årsaken til at de ikke bryr seg om hellige steder. Ikke engang sine egne. Dermed sprengte de verdensarven, Buddafigurene i Afghanistan i luften.

Vi ønsker ikke opptøyer sies det i Oslo Puls, men er ikke det en grov løgn? På dagsrevyen skrek de ; Bomb Tel Aviv , Bomb Tel Aviv

Det er vel en sannhet med visse modifikasjoner. På bildet under fra Dagsrevyen ser vi hvordan det utartet og det er nettopp der ekstremismen fikk vise seg fram. De er ikke ekstremister sier AP, Rødt og venstresiden.  De er fanatikere av første klasse sier jeg!;

Ingen kan kalle dette ønsker som er forenlig med normal oppførsel. Først skyter de raketter, hele 500 stykker inn over Israel i løpet av en uke og så blir de forbannet fordi Israel slår tilbake. Man må være Islamist eller venstreekstrem for å kunne mene at det er korrekt.

Hvorfor stiller de ikke heller opp foran  AP Bastionen og ber om at de slutter å gi penger til Hamas? At AP går i rette med alle Jihad grupper på Gaza og på Vestbredden? Hvorfor støtter de ikke Israel i kampen for endelig fred?

Det blir ikke fred så lenge Hamas har raketter de kan sende inn over Israelsk territorium. Dagsrevyen fra i går var like skeiv som i dag ; Klippet ligger her. Det som er snodig er at NRK og media later til å følge i flokk her og.

Ulempen er at islamistene i sin fanatisme går til stadig nye angrep på en, for dem fiende, som er overlegen i styrke og utstyr. De gjør det for å få sympati og det får de selv om det er misforstått. Islamistsene i Gaza er ikke små barn som ikke er ansvarlig for sine handlinger. De må ta konsekvensene av de valg de tar. Deres barn fremstilles som mer verd enn andres barn, men er de det?

Har ikke alle barn den samme retten til å vokse opp ? Til å bli til noe? Uten at fanatiske ekstremister til stadighet spiller “poker” med deres sikkerhet.

Vi må kort og godt slutte å støtte opp om terrorister, slik at det kan bli endelig fred i regionen. Israel har forsvart seg med ryggen mot veggen siden 1948 og nå er det stadig nye islamske nasjoner som kommer med støtte til Hamas og Gaza. Det kan bare føre til et resultat. Det er tusenvis av døde og et Gaza som blir liggende i ruiner.

Islamistene har seg selv å takke om det skulle blir resultatet og store deler av den arabiske verden sammen med Norge og venstre ekstreme i Europa vil måtte ta sin del av ansvaret.

 

Advertisements